Pilaf

de Zamfira in Pui, 9 Oct 2012 | 6007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe de pui superioare, inferioare, aripi)
  • ardei rosu, ardei verde
  • o ceapa mare
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • sare, piper
  • 2-3 lingurite boia dulce
  • cimbru, busuioc
  • patrunjel verde
  • ulei
  • orez (2 cani)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf:

Spalam si portionam carnea de pui. Calim carnea impreuna cu ceapa si ardeii taiati marunt, adaugam 2-3 lingurite boia dulce. Adaugam rosiile feliate si completam cu putina apa (ardeii vor lasa suficienta zeama pentru a ajuta fierberea). Intre timp spalam orezul si-l fierbem in apa cu sare. Dupa ce a fiert carnea si legumele adaugam orezul fiert, strecurat si lasam totul sa mai dea odata in clocot. In final adaugam usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu piept de pui pane cu murături de sezon