Piftie

de silvianart in Porc, 8 Ian 2017 | 3865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Bucati din porc :
  • adidasi
  • frunte
  • urechi
  • obraz
  • bucati carne
  • 1 ceapa
  • 3 foi dafin
  • ienibahar
  • 4 capatani usturoi
  • 100 ml. otet
  • sare
  • boia
  • hrean
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie:

Am lasat bucatile din porc, de seara in apa rece cu sare si otet. A doua zi, se spala in 2-3 ape reci. Le-am pus la fiert, la foc mic, impreuna cu ceapa, dafinul si ienibaharul, intr-o oala de 17 L, cam 8-9 ore. Am oprit focul si am lasat sa se raceasca, dupa care am scos bucatile din oala, am indepartat oasele si am strecurat zeama. Bucatile le-am impartit pe casolete. Usturoiul l-am pasat cu un polonic din zeama, am amestecat cu restul de lichid si am potrivit de sare. Am turnat-o in casolete.
Piftia mea din 27 decembrie 2016.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura tiganeasca de porc- la gratar