Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Curcan, 13 Apr 2010 | 3698 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piftele, carne tocata, retete Curcan
Tocam carnea ,eu am pus piept cu gusa ,amestecam cu ouale si condimente.
Formam bilute potrivite le dam prin faina si le prajim in baie de ulei .
de bucatarasa 1
de Panacris 9
de oanapl 7
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:29
ieri la 10:41
pe 13.11 la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
10 voturi
9 voturi
7 voturi
6 voturi
mihaelar63
Lau
MotanLaOale
oanapl
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!