Piftelute cu sos alb

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2013 | 8182 vizualizari

 

By Gaby_d >:D< >:D< >:D<
O reteta minunata...ma bucur sa o fi incercat si sigur o voi mai incerca !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 4 cartofi mici
  • miez de paine
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • faina
  • ulei
  • sos Bechamel
  • unt
  • sare
  • piper
  • branza caciotta ( se pune telemea insa eu nu am avut si deci am inlocuit-o )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos alb:

Mai intai preparam piftelutele.

Intr-un bol punem carnea tocata ,patrunjelul tocat fin,cartofii dati prin razatoare,oul,Miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine.Se omogenizeaza bine.Se da compozitia la rece pentru 10-15 minute si apoi facem piftelute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.

Ungem cu unt un vas pentru cuptor si asezam piftelutele,punem bucati de branza si turnam deasupra sosul Bechamel.

Dam vasul la cuptor la 180 grade pentru 20 minute..Se scoate vasul si punem patrunjelul si mai lasam in cuptor inca 10 minute.

Se serveste fierbinte .

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure,orez sau ca atare,cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval