Piersici

de lacrimioara in Prajituri, 7 Noi 2010 | 21656 vizualizari

 

igredientele sant pt juma de portie si ies cam 30 bucati

 

INGREDIENTE

  PENTRU ALUAT:

  • 2 oua,
  • ulei 125 ml,
  • 150 gr zahar,
  • jumatate lingura bicarbonat,
  • 400 grame faina(eu am mai adaugat faina pe langa 400 ca au fost oule mai mari)

PENTRU CREMA:

  • 125 gr de unt,
  • 2 linguri cacaua,
  • 125 gr zahar,
  • 125 ml lapte,
  • miezul de la bilutele de aluat coapte.

Mai avem nevoie de :

  • colorant rosu si verde,eu am avut doar rosu si galben care le amestecam pe fiecare  culoare in putina apa si zahar tos separat intr-o farfurie.
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

PREPARARE ALUAT:se amesteca bine oule cu zaharul, adica le mixam ,dupa care se pune bicarbonatul,uleiul si faina.Se framanta bine pana obtinem un aluat mai elastic ,din el formam bilute mai mici si le punem in tava tapetata cu ulei sau cu hartie de copt ,

le punem in tava una langa alta sa nu fie lipite si dam la copt 20 minute la 160 grade.Dupa ce s-au copt se lasa la racit si cand s-au racit le scobim in mijloc cu un cutit mic si cu varf

miezul il punem deoparte ca o sa-l bagam la crema

dupa ce am terminat facem crema.

PREPARARE CREMA:

se mixeaza bine untul cu zaharul pana se face spuma.Miezul de la bilute il amestecam cu laptele si cacaua si adaugam cate un pic in copozitia de unt

amestecam bine pana devine o crema si cu aceasta crema umplem bilutele scobite,umplem cate o biluta si o lipim de alta  astfel incat sa se formeze piersica dupa care le dam prin colorantul rosu la un capat si verde la celalalt capat dupa care se dau prin zahar tos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao