Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 19 Mar 2010 | 12747 vizualizari

 

tot pt dieta

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • cateva feliute de vascaval
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor:

se spala pieptul de pui, se taie felii ca pt sniteke, apoi se bat feliile,

condimentatam cu putina sare,  piper s boia si punem o filiuta de cascaval, apoi  rulam si prindem cu 2 scobitori pt a nu se deschide.
Intr-o tava punem putin ulei , am pus bucatile de piept de pui umplut,  punem putina apa si dam la cuptorul incalzit cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval