Pui umplut "broscuta"

de LC in Pui, 20 Aug 2012 | 4961 vizualizari

 

Azi am petrecut o gramada de ore pentru ca mi s-a pus mie pata sa fac pui umplut...a iesit el un pui umplut cam turtit ( seamana cu o broscuta esuata mai degraba) dar fost bun. A fost prima oara cand l-am "dezbracat" de piele si mi-a luat o gramada de timp pentru ca habar nu am tehnica..dar cu chiu cu vai , mai cu ajutor de la mami am reusit ( sunt si incapatanata si vreau doar eu sa pun mana). A si am facut si atelier de croitorie in bucatarie...ca am cusut la el de l-a luat gaia :))))). Un lucru e sigur...este comestibil. :)) Nu stiam cata compozitie poate intra in acest mic puiut..si am aflat azi ca multa...deci mai puteam pune carne...dar data viitoare stiu acum .

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei mici verzi
  • un ardei capia
  • 3 cepe
  • 8 catei de usturoi
  • un pui
  • un borcan ciuperci
  • 4 ficatei
  • condimente
  • ulei
  • apa
  • pentru umplutura am folosit doar pieptul de pui si aripioarele
  • 2 oua
  • un cartof fiert
  • pentru decor :
  • rosii ,
  • lamaie
  • pentru garnitura
  • cartofi la cuptor
  • 3 linguri smantana
  • ac si ata
  • o legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut "broscuta":

Am spalat puiul si l-am dezbracat de caracter cu greu :)) Am pus pielea deoparte. Am spalat legumele, le-am curatat si le-am tocat, inclusiv pieptul de pui si ficatul de pui. Am amestecat ciupercile, ceapa, pieptul de pui, ficateii, smantana, patrunjelul, ouale, cartoful, usturoiul, ceapa, ardeiul , le-am condimentat bine bine si am umplut puiul. Inainte am cusut pe ici colo partile unde era necesar, la final cosand orice gaura existenta. L-am uns bine cu un amestec de condimente si ulei, l-am asezat pe tava si am pus cam 3 cani de apa si l-am introdus in cuptor unde a stat cam o ora jumatate.

Am servit cu cartofiori la cuptor si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut "broscuta"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume in vas roman