Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

de mihaelar63 in Pui, 23 Ian 2020 | 4528 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
 Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului. Pregatisem ciorba de burta coaste de batal. Nu a fost nicio problema sa ma reorganizez. Aveam un piept de pui proaspat. Copii au fost incantati sa ma ajute la prepararea pieptului de pui umplut. Au aliniat ingredientele, au decorat. La sfarsit au mancat cu mare satisfactie si pofta preparatul la care au muncit si ei !!!

 

INGREDIENTE

  • 650 gr piept de pui
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr carnaciori uscati de porc
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 lingurita usturoi granulat uscat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 linguri iaurt gras
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei:

  1. Spalati carnea si o stergeti de apa.
  2. Pregatiti ingredientele pentru umplere.
  3. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul.
  4. Introduceti in fiecare bucata de carne carnaciori, ardei si cascaval.
  5. Ungeti bucatile de carne cu unamestec format din iaurt, mustar, usturoi, oregano, sare si piper.
  6. Prajiti bucatile de pui impanate, pe toate partile in ulei incins amestecat cu unt.
  7. Nu trebuie sa insistati cu prajirea pentru ca le vom coace inca 20 minute la cuptor la 180 grade C.
  8. Dupa coacere puiul se acopera cu o folie de aluminiu sau un capac si se lasa sa se odihneasca 10 minute.
  9. Feliati pieptul de pui umplut si serviti cu garnitura preferata.

TIPS-URI

1

Serviti pieptul de pui umplut alturi de salata sau garnitura preferata.

2

Cascavalul s-a prea topit dar in schimb a dat fragezime carnii de pui.

3

Carnaciorul uscat se va introduce mai usor in interiorul pieptulu de pui.

4

Pieptul de pui este gustos si rece, poate fi folosit si in pachetelul pentru scoala sau servici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu susan si mac