Pieptul de pui se spala cu apa rece si se pune la scurs.Dupa ce s-a scurs il taiem fasii lungi si il fragezim putin cu ciocanul de snitele.
Punem putina sare si il trecem prin faina .
Intr-o farfurie adanca amestecam ouale cu putina sare.
Dam fasiile de piept prin ou apoi iar prin faina .
Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins.Cand uleiul s-a incins punem fasiile de piept de pui si le lasam pana se rumenesc usor.intorcandu-le de pe o parte pe alta.
Cand fasiile de piept s-a rumenit ,le scotem pe un servetel ca sa absoarba uleiul.
Pulpele de pui se parlesc ,se spala cu apa rece,se taie pe jumatate,se sareaza si apoi se pun pe grill . Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie intinsa.
Cartofii se curata de coaja , se spala cu apa rece ,apoi se taie rondele.
Intr-o cratita unsa cu ulei asezam cartofii rondele , adaugam putina sare si apa cat sa acopere cartofii . Lasam in cuptor pana cand cartofii sunt fierti.
Punem pe farfuria intinsa cate 2 bucati de piept pane ,1 pulpa si garnitura de cartofi .