Nu e o reteta propriu-zisa. Are putine ingrediente insa, combinate, consistuie o portie atat de buna incat nu mai tii cont de furculita, cutit sau servetel. Iti bagi manutele si te lingi apoi pe degete de bun ce e.
Am papat doar eu cu puii , altfel as fi facut mai mult.
Pieptul de pui se spala si se portioneaza ca pentru snitel. Se bat usor bucatile cu un ciocan pentru carne. Legumele se spala bine.
Vanata si dovlecelul se taie felii (pe lung sau pe lat, cum va place). Ardeiul se curata si se taie fasii. Morcovul se taie fasii lungi.
Se incalzeste grill-ul pentru aragaz. Se pune apa in partea de jos si se aseaza bucatile de carne unse cu putin ulei si presarate cu sare si piper. Se pune capacul si se trece la prepararea legumelor. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pun pentru inceput fasiile de ardei si morcov. Se amesteca destul de des pana se rumenesc usor pe toate partile .
Nu uitam de carne, dupa 5-6 minute o invartim .
Se scoate morcovul si ardeiul pe o farfurie intinsa si se pun in tigaie felii de vanata si dovlecel. Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe aceeasi fafurie cu restul de legume.
Se prepara un amestec din 4 linguri de ulei, 1/2 lingurita otet balsamic, sare, usturoiul taiat feliute ,piper si un vf lingurita zahar. Se stropesc legumele cu aceste amestec (eu l-am pus pe tot )si se amesteca usor.
Se serveste alaturi de pieptul de pui.