Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado

de katty in Pui, 7 Iul 2017 | 4140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 250 gr naut din conserva
  • 1 avocado
  • sare
  • piper roz macinat
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • boia iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado:

Condimentam pieptul de pui cu sare, piper, rozmarin si boia iute si il lasam putin la rece, apoi il punem pe gratarul incins, pe ambele fete. Taiem avocado in doua, scoatem samburele si feliem miezul in felii subtiri pe care le amestecam cu nautul, sare, piper, zeama de lamaie si uleiul de masline.

Servim salata de naut, langa pieptul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de naut si avocado" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Naut cu legume si carne