Piept de pui la gratar cu piure

de Alexandra Burz in Pui, 28 Iul 2013 | 8166 vizualizari

 

simplu si sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui dezosat
  • 400-500 gr cartofi
  • 200 ml lapte
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • busuioc pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu piure:

Pieptul de pui se taie in 4 bucati de aproximativ 150 gr / bucata

Se condimenteaza cu sare si piper

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare pentru 20 minute

Pieptul de pui se pune pe gratar pentru 15 minute, intorcandu-se de pe o parte pe alta din cand in cand

Cartofii fierti se scurg de apa

Se mixeaza impreuna cu laptele, untul si se mai adauga sare dupa gust daca mai este nevoie

Se aseaza pe farfurie pireul si pieptul de pui, decorandu-se cu busuioc

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar