Piept de pui la gratar cu piure

de Alexandra Burz in Pui, 28 Iul 2013 | 8257 vizualizari

 

simplu si sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui dezosat
  • 400-500 gr cartofi
  • 200 ml lapte
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • busuioc pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu piure:

Pieptul de pui se taie in 4 bucati de aproximativ 150 gr / bucata

Se condimenteaza cu sare si piper

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare pentru 20 minute

Pieptul de pui se pune pe gratar pentru 15 minute, intorcandu-se de pe o parte pe alta din cand in cand

Cartofii fierti se scurg de apa

Se mixeaza impreuna cu laptele, untul si se mai adauga sare dupa gust daca mai este nevoie

Se aseaza pe farfurie pireul si pieptul de pui, decorandu-se cu busuioc

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu piure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

Rocsi 1

28.07.2013, 18:01

Piept de pui la gratar am servit si noi asta seara cu cartofi trasi in unt. Tare bun

MotanLaOale 1

28.07.2013, 18:20

Alexandra Burz 1

28.07.2013, 19:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi