Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola

de amradu in Pui, 28 Mar 2017 | 3483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 750 g mix legume asiatice
  • 2 linguri ulei de masline
  • 60 g unt
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • chili
  • piper
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola:

Se cresteaza pieptul de pui, se da cu sare, piper, chili, praf de usturoi si se pune in tava, cu putin ulei de masline. Se baga la cuptor, la 220 de grade C, aproximativ 40 de minute, apoi se scoate tava si se scurge sucul strans, dupa care se mai baga la cuptor 25 de minute.

Se topestec intr-un wok 40 g de unt, se pune mixul de legume asiatice si se trage la wok, aproximativ 15 minute, cu sare si piper.

Intru-un ibric, se topeste untul (20 g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana cand se formeaza un sos omogen, apoi se adauga o lingura de smantana, sare si se amesteca usor inca 2-3 minute.

Puiul se serveste cu garnitura de legume si sos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creamy chicken&bacon rolls