Savurati o delicioasa si usoara reteta de piept de pui in sos de rosii, perfecta pentru o cina rapida. Pieptul de pui, bogat in proteine si sarac in grasimi, este combinat cu un sos de rosii aromat si plin de savoare, pentru a crea o explozie de gusturi delicioase in fiecare bucatica. Aceasta reteta simpla si sanatoasa este ideala pentru cei care doresc sa se bucure de o masa echilibrata si gustoasa, fara prea mult efort. Savurati aceasta mancare impreuna cu o garnitura de orez sau paste si o salata proaspata pentru un meniu complet si satisfacator. Cu reteta noastra de piept de pui in sos de rosii, veti fi gata sa va bucurati de o masa delicioasa intr-un timp foarte scurt.
Daca vrei sa prepari acest Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara ai nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui, ceapa, morcov, ardei, rosii, verdeata.
Cum se prepara Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara
Ceapa, morcovul, ardeiul, se curata, se spala si se taie cubulete respectiv rondele. Se pun la calit in uleiul incins. Se adauga busuiocul si se amesteca bine.
Se taie pieptul de pui cuburi si se adauga peste legume. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea se adauga si rosiile din conserva si putina apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba 20-25 de minute.
La sfarsit se presara verdeata tocata si se ia de pe foc.
Poti servi alaturi de un Piure in trei culori, fin si gustos sau cu Orez cu sofran pregatit usor si repede. Nu trebuie sa lipseasca nici Varza rosie in otet, foarte gustoasa si racoritoare care merge perfect langa aceasta mancare.