Pieptul de pui se spala,se taie feliute,se condimenteaza se amesteca cu 200 ml iaurt gras si se lasa la frigider de seara pana dimineata sau cel putin 4-5 ore.
Pentru pilaf se spala orezul in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu un praf de sare.
Intr-o cratita punem cateva linguri de ulei si adaugam ceapa taiata marunt.Adaugam morcovii si gogosarul,condimentam si lasam sa se caleasca sub capac la foc mic.Adaugam ciupercile spalate si taiate dupa preferinta.Cand orezul este aproape fiert se strecoara si se spala cu apa rece.Se pune peste legumele calite,se condimenteaza si se mai lasa pe foc inca 5 minute.Se pune patrunjel verde si se lasa acoperit orezul pana il servim.
Se scoate pieptul de pui de la frigider,se inlatura resturile de marinata si se da prin faina.Feliile de pui se dau apoi prin ou si la urma prin pesmet.Se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc alaturi de pilaf.
Pofta buna!