Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea dupa care taiem fiecare bucata de carne in doua, pe lungime. Crestam din loc in loc fiecare bucata de carne si o asezam intr-un vas de ceramica sau orice alt vas care merge la cuptor. Stropim cu ulei de masline ,condimentam simplu cu sare si piper ,turnam vinul si dam la cuptor. Tinem pana cand carnea se rumeneste usor, dupa care scoatem pieptii de pui pe o farfurie.
In timp ce carnea este la cuptor facem urmatorul amestec :radem cascavalul si il amestecam cu crema mascarpone ,cu oul si mararul(eu am avut marar uscat dar este de preferat cel verde......are o alta aroma). Amestecam bine dupa care fiecare bucata de carne o "tavalim" prin acest amestec. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam carnea dupa care dam la cuptor. Tinem pana cand carnea formeaza o crusta aurie.
Servim cald acompaniat de o garnitura si o salata(eu am preferat o salata de sfecla rosie) .