Piept de pui gratinat cu mozzarella

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 4 Aug 2011 | 5659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui(600-700 g)
  • 4 felii grose de mozzarella
  • 1 rosie
  • 4 cartofi medii
  • 2-3 ciuperci
  • Sare,piper,chili,boia dulce,rozmarin
  • Unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat cu mozzarella:

Cartofii se curata,se spala,se taie in felii(nu pana jos,eu le-am pus in cupa unei linguri si am taiat felii) si se pun intr-o cratita cu apa si sare; se fierb 10 minute sau pana se inmoaie foarte putin.

Pieptul de pui se taie pe jumatate(pe lungime) apoi fiecare bucata in doua fasii. Se acopera cu folie de plastic si se bate cu ciocanul pentru snitele,apoi se condimenteaza. Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se rumenesc putin bucatile de pui. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza feliile de pui(eu am pus in 2 vase); peste pui se aseaza feliile de mozzarella si felii de rosii.

 

Intre feliile de pui se aseaza cartofi, se ung cu unt si se presara condimente. Pe langa se pun si ciupercutele(de décor :D ).

 

Se introduce tava in cuptor pentru 15 minute(daca vreti ca mozzarella sa ramana alba) eu am lasat vreo 25,am vrut-o rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele cu cartofi noi la cuptor