Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel

de Bya Ralu in Pui, 11 Mai 2016 | 6101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 lingura de patrunjel proaspat
  • 1-2 linguri de pesmet
  • ulei pentru prajit
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel:

Pieptul de pui se feliaza, se bat feliile de snitele pe ambele parti si se condimenteaza.

Amestecam cele 2 oua intr-o farfurie adaunca, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie potrivita pentru snitele, iar in alta farfurie adanca punem pesmetul, parmezanul ras si patrunjelul tocat marunt.

Se trec feliile de pui prin compozitia de ou si faina, dupa care trecem prin amestecul de pesmet.

Se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Rahela Velicu 1

13.05.2016, 15:18

Arata super!

marcela1979 1

13.05.2016, 17:34

ce bune sunt

Bya Ralu 1

13.05.2016, 21:47

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval