Piept de pui cu susan si sos de rosii

de luminita20_2006 in Pui, 2 Iul 2010 | 3875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 piept de pui-
  • 1 arde gras rosu-
  • 1 ardei verde
  •  susan
  •  zeama de la o lamaie 
  • chilly 
  • ulei de masline -
  • 200 gr suc de rosi
  •  tarhon 
  • 2 ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan si sos de rosii:

Pieptul de pui se taie pe dea lungul formand astfel un buzunarel.Ardeiul gras rosu si verde se taie rondele, ciupercile feliute. Cu acestea se umplu buzunarele. se condimetenteaza cu sare, piper si tarhon. Se aseaza intr-o tava de yena se sprepeste cu ulei si zeama de lamaie si se presoara susan. Se la cuptorul incins la 200 C timp de 30min. Sosul de rosii se amesteca cu chilly si un pic de sare. Cand e aproape gata se pune sosul si se mai lasa 10 min.


Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui