Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.
Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de piept se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore dupa care in fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure(se poate folosi mere, portocale,mandarine).
Se aseaza carnea intr-o cratita in care am pus putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura. Eu am folosit drept garnitura cartofi natur si mini carote.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola