O reteta speciala, cu arome exotice. O recomand cu incredere!
Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se amesteca cu ghimbirul dat prin razatoare si apoi cu faina.
Ceapa se taie "solzisori". Intr-o tigaie antiaderenta se pune o felie de unt si o lingura de ulei de masline. Dupa ce s-a incins se adauga pieptul de pui, ceapa si piperul proaspat macinat. Dupa ce s-a rumenit frumos se adauga supa de legume sau apa. Se adauga dovlecelul de la gratar taiat in cuburi potrivit de mari si ardeiul gras taiat fasii. Se adauga si morcovul si se lasa la fiert. Pasta de tomate se amesteca cu putina apa si ceva faina. Dupa ce morcovul a fiert se adauga sampania si sosul de rosii. Se lasa pana se evapora alcoolul de la sampanie si se adauga usturoiul.
La final se adauga patrunjelul si se acopera cu un capac sa se odihneasca.
Pofta buna!
1
Eu am servit cu o felie de cascaval si salata de varza, dar puteti cu orice vreti voi.