Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui

de aziz in Pui, 9 Mar 2011 | 7978 vizualizari

 

daca scoatem carnita poate fi o mincare de post excelenta...

 

INGREDIENTE

  • 2 buc sfecla marisoare
  • un pachet cuscus
  • un piept pui fiert
  • patrunjel verde
  • lamaie
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui:

se taie partea cu frunze a sfeclei si se impacheteaza in folie de aluminiu, apoi se da la cuptor pina poti baga o scobitoare foarte usor in ea, asta inseamna cam 45 minute, apoi se scoate si se curata de pielita se taie dupa preferinta. Se sareaza, pipereaza. Adaugam sucul de lamaie, iar cui ii place si o lingura doua de ulei de care doriti. Se adauga si patrunjel tocat. Cucscus-ul se face dupa instructiunile de pe plic iar pieptul de pui fiert in apa cu legume si sare .pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si cus cus