Piept de pui cu sos

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2013 | 14791 vizualizari

 

Am avut rosii de gradina si pacat de ele , asa ca am facut un sos!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 6 rosii decojite
  • 200 gr ciuperci ( conserva)
  • sare
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • busuioc
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos:

Ardeii si ceapa se toaca  si se pun in wok .

Se pun ciupercile si rosiile decojite taiate cubulete.

Se pune capacul si se fierb 20 min la foc mic.

Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si usturoiul si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano .Se mai lasa la fiert 10-15 min.

TIPS-URI

1

Se poate servi ca fel de mancare.

2

Se poate folosi ca sos la paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi cu piept de pui si ficatei