Piept de pui cu salvie si rozmarin

de nycu_rm in Pui, 23 Sep 2016 | 3342 vizualizari

 

Ziua in care-mi rasfat nevasta

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, taiat felii,
  • 12 frunze proaspete de salvie ,
  • o crenguta de rozmarin
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 2 linguri de vin alb, sec ,
  • 1/4 lingurita de curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu salvie si rozmarin:

Se taie pieptul in felii,se asezoneaza din belsug cu sare si piper. Se incinge o tigaie la foc mediu si se adauga uleiul de masline. Se adauga frunzele de salvie si crenguta de rozmarin si se amesteca rapid. Se adauga carnea, se mareste un pic temperatura si se prajeste 4-5 minute pe ambele parti, pana cand este facuta si rumenita dupa dorinta. Se presara putin curry,si se stinge cu sucul de lamaie. Se mai adauga vinul si 1-2 linguri de apa si se da mixtura in clocot. Se fierbe pana cand se reduce putin. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu salvie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana cu coaste afumate la slow cooker Crock-Pot