Piept de pui cu mozarella si rosii

de marcela1979 in Pui, 25 Iul 2016 | 3436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare
  • 1 rosie
  • 10 felii de mozarella
  • sare, piper
  • oregano
  • condiment de pui
  • frunze de busuioc
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mozarella si rosii:

Se spala pieptul de pui si se taie in 2.Se tamponeaza cu un servetel pentru a se usca de apa. Se face cate 5 crestaturi in pieptul de pui dar nu pana jos. In fiecare crestatura se pune 1 felie de mozarella, o felie de rosie si o frunza de busuioc. Se pun in tava pieptii de pui, se  stropesc cu ulei de masline si apoi se condimenteaza cu sare, piper si condiment de pui si se presara oregano.

Se coace la cuptor la foc mic spre mediu circa 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozarella si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Meea 1

25.07.2016, 23:25

si eu vreaau!!

miki_a 1

26.07.2016, 10:11

Ce bunatate!!!

Rahela Velicu 1

04.08.2016, 11:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mozarella si rosii