Un fel principal tare sățios și gustos, dar tare simplu! 😉
Pieptul de pui se curăță, fasonează, adică taie felii de cca. 1 cm grosime, se așează într-un vas pentru marinat.
Iaurtul se toarnă peste carnea de pui, se presară pudra de curry, pe o parte, apoi se întorc bucățile de carne și la fel se asezonează cu pudră de curry, se acoperă vas-ul cu un capac și se lasă la marinat, la rece minim 1 oră, maxim până a doua zi.
Se transferă bucățile de pui cu marinadă cu tot, într-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei de măsline, apoi se pun la gătit în cuptorul preîncins la 250 grade cca. 15 minute, pe fiecare parte.
Între timp se pregătesc roșiile și mozarella. Roșiile se spală, curăță și feliază, iar mozarella se scoate din ambalaj, se scurge de lichid și se feliază.
După ce s-au rumenit și evaporat lichidul din tavă, se aează câte o felie de mozarella, una de roșie și se mai dau la gătit, descoperit cca. 15 minute, la 200 grade, până ce se topește mozarella.
Se servesc feirbinți, simple, ca atare sau cu o salată de sezon.
Spor și poftă bună!