Piept de pui cu gutui

de -Licurici- in Pui, 7 Noi 2016 | 6418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 2 gutui
  • 50 g unt
  • o lamaie
  • o portocala
  • 2 linguri zahar brun
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu gutui:

  • 1.             Bucatile de piept de pui se spala, se curata si se dau cu sare si piper. 
  • 2.             Se lasa la frigider cel putin o jumatate de ora, apoi se pun la prajit in putin ulei.
  • 3.             Se rumenesc cateva minute pe fiecare parte si se adauga zeama de lamaie.
  • 4.             Gutuile se curata de puf, apoi se taie feliute si se pun intr-o tigaie cu unt topit.
  • 5.             Se adauga zeama de portocala, zahar brun, jumtate de portocala taiata in felii mici si se rumesc cateva minute.
  • 6.             Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, se adauga gutuile, restul de lamaie si portocala, taiate bucatele si o jumatate de pahar de apa.
  •  7.             Se lasa la cuptor pentru 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

08.11.2016, 09:53

Ce bun trebuie sa fi fost!

anca_rm 1

08.11.2016, 10:07

ador combinatia

Panacris 1

11.11.2016, 13:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez și legume chinezești