Pipote si inimi de pui ca la Brasov

de vero_closca in Pui, 11 Oct 2010 | 15913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 700g cartofi fierti in coaja
  • piper
  • boia
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • 50ml ulei
  • 1/2 legatura patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi de pui ca la Brasov:

se curata,se spala pipotele si se fierb in apa cu sare.

se pune la incins uleiul intr-o tigaie si se calesc putin pipotele apoi se adauga cartofii curatati si taiati rondele apoi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit.se sareaza,se condimenteaza  cu piper,cimbru si boia si se lasa pe foc pana se rumenesc cartofii.se adauga patrunjelul tocat si se servesc fierbinti cu muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi de pui ca la Brasov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)