Piept de pui cu garnitura de ciuperci

de Miha in Pui, 9 Oct 2010 | 13949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g unt
  • sare si piepr
  • cimbru si busuioc
  • Garnitura:
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu garnitura de ciuperci:

Pieptul de pui se taie in 2. Fiecare bucata se pune intre 2 bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se unge apoi fiecare bucata de carne cu untul moale la temperatura camerei. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara cu cimbru si busuioc. Se ruleaza strans si daca e necesar se prind capetele cu scobitori.

Rulourile obtinute se pun intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa. Se fierbe acoperit, pana scade toata zeama si se rumeneste pe toate partile.

Ciupercile curatate se taie felii si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Se inabusa pana scade toata zeama ce o lasa ciupercile. Se sareaza si pipereaza dupa gust.  La sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjel verde tocat marunt.

Pieptul de pui se portioneaza si se serveste alaturi de garnitura de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui imblanit