Piept de pui cu garnitura de ciuperci

de Miha in Pui, 9 Oct 2010 | 14156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g unt
  • sare si piepr
  • cimbru si busuioc
  • Garnitura:
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu garnitura de ciuperci:

Pieptul de pui se taie in 2. Fiecare bucata se pune intre 2 bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se unge apoi fiecare bucata de carne cu untul moale la temperatura camerei. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara cu cimbru si busuioc. Se ruleaza strans si daca e necesar se prind capetele cu scobitori.

Rulourile obtinute se pun intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa. Se fierbe acoperit, pana scade toata zeama si se rumeneste pe toate partile.

Ciupercile curatate se taie felii si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Se inabusa pana scade toata zeama ce o lasa ciupercile. Se sareaza si pipereaza dupa gust.  La sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjel verde tocat marunt.

Pieptul de pui se portioneaza si se serveste alaturi de garnitura de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite brasovene gratinate