Spalam carnea si o uscam cu un servet.
Crema de branza o amestecam cu cimbrul uscat si cu masline taiate bucatele.
Taiem la fiecare bucata de carne cate un buzunar pe lungime. Condimentam apoi carnea cu sare si piper si umplem buzunarul cu o lingura de crema de branza.
Infasuram apoi carnea in bacon. Eu am folosit 2 felii la fiecare bucata de piept.
Aluatul dezghetat il tintindem pe masa de lucru si il taiem patrate destul de mari (atat cat sa poata fi invelita cate o bucata de carne).
Invelim fiecare piept de pui in aluat si lipim bine marginile.
Punem pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt (eu am pus in tava unsa cu ulei)
Ungem deasupra cu ou batut.
Coacem in cuptorul incins, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.
Noi am mancat cu o garnitura de cartofi cu mustar si salata Coleslaw.