Aripi de pui in sos aromat

de dariadeea in Pui, 7 Iun 2013 | 5335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 aripi pui
  • 2 cepe mici
  • 3-4 catei usturoi
  • o conserva rosii
  • 2 ardei rosii
  • cimbru verde
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • piper,sare,condimente pui
  • 3 fopi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui in sos aromat:

Mai intai se spala si se curata aripile iar apoi se oparesc in apa clocotita cu un praf de sare.Se scot si se scurg bine si se ung cu untul topit si se presara condimente de pui peste.Se aseaza in tava si se acopera cu folie si se lasa 1-2 ore la macerat.

Dupa ce au trecut cele 2 ore se baga la cuptor la 180 grade pana se rumenesc.

Ceapa se curata,se taie fideluta,ardeii fasii,usturoiul se toaca marunt.Se calesc toate in uleiul de masline.Rosiile din conserva se piseaza daca sunt intregi,se toarna impreuna cu sucul peste ceapa si ardei ,se condimenteaza dupa gust,se adauga cimbrul,foile de dafin,se da un clocot si se opreste focul.Cand aripile s-au rumenit se toarna sosul si se mai lasa la cuptor 15 min.Noi le-am servit cu pireu de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui in sos aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]