anul acesta m-am facut comoda...ca sa nu spun lenesa...vreau sa fac mancarea repede si buna(ceva gen fix-pix,cum spune Adina Mitinita :)))...asa ca am scos artileria din dotare,adica oale si tigai care fac mancarea cat mai rapid...asa ca azi m-am folosit de tigaia hot pan si intr-o ora aveam mancarea gata,fara prea multa bataie de cap...
Punem tigaia hot pan sa se incalzeasca la 190 grade,este gata cand se stinge becul rosu.
Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Carnea o condimentam cu condimente de pui.
Punem feliile de carne si cartofii in tigaie, saram, piperam, condimentam dupa gust, turnam supa amestecata cu vin peste si lasam la 190 grade 10 minute, apoi coboram temperatura la 150 grade inca 10 minute, amestecand din cand in cand si mai completand cu apa daca este cazul. Scadem temperatura la 120 grade si mai lasam pana cand s-au inmuiat cartofii (daca mai trebuie, mai punem apa, la sfarsit insa, cand totul este gata, nu trebuie sa mai ramana lichid).
Servim cald.