Piept de pui aromat cu cartofi aurii

de cristeena20 in Pui, 3 Apr 2013 | 5818 vizualizari

 

Este un pranz foarte rapid si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 4 oua mici
  • 1/2 kg cartofi
  • ulei
  • sare, piper, praf de usturoi amestecat cu ardei,
  • rozmarin uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui aromat cu cartofi aurii:

Pregatim cartofii: ii taiem bucati mai mari dupa preferinta si ii fierbem pe jumate. Apoi ii prajim in ulei incins.

Carnea o portionam (sa nuf ie feliile prea subtiri). Le condimentam cu sare, piper, usturoi in praf amestecat cu ardei  si pudram cu rosmarin (doar foarte putin).Le stropim cu putin ulei d emasline. Lasma asa cca 3 ore la frigider.

Gatim carnea la gratar si servim alaturi de cartofii aurii . Deasupra punem cate un ochi de ou (cu galbenus moale).

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui aromat cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu piept de pui