Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili

de T I M E A in Porc, 23 Sep 2012 | 3566 vizualizari

 

O mancare rapida si ideala pentru un pranz de duminica.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept de porc cu os
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 gogosar rosu
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • piper
  • roinita
  • oregano
  • ulei de masline
  • Pentru sos:
  • 1 lingurita mustar,
  • 2 lingurite sos chili,
  • praf de usturoi si un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili:

Spalam si curatam legumele.

Ungem o tava cu putin ulei de masline apoi asezam cartofii taiati in doua, morcovii taiati rondele, ceapa taiata in 3 si gogosarii felii. Saram si piperem si stropim totul cu ulei de masline.

Carnea o spalam si o condimentem cu sare, piper si ierburile aromate tocate marunt.

Asezam carnea peste legume acoperim cu folie de Al. si dam la cuptor la 190 grade timp de aprox 1 ora.

Dupa 30 min indepartam folia de Al si lasam sa se rumeneasca carnea intorcand de pe o parte pe alta dupa 15 min.

Sosul il preparam amestecand toate ingredientele: mustarul, sosul de chili, sarea si praful de usturoi.

Servim cald cu sos. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu orez si ciuperci