Piept de miel umplut cu ficat si kaizer afumat

de mamaieelena in Oaie, 9 Iul 2012 | 3980 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

09.07.2012, 21:31

ce super arata

mamaieelena 1

09.07.2012, 21:35

multumesc dia

Rocsi 1

09.07.2012, 23:12

Super

MotanLaOale 1

10.07.2012, 08:24

mamaieelena 1

10.07.2012, 08:48

rocsi multumesc

mamaieelena 1

10.07.2012, 08:48

Motan multumesc

Lau 1

10.07.2012, 09:03

arata bine

Merisor 1

10.07.2012, 19:49

super combinatie!

iry-gabriela 1

10.07.2012, 21:41

like,like

laura_n 1

11.07.2012, 14:19

senzationala reteta !

mamaieelena 1

11.07.2012, 17:27

sufletista multumesc

mamaieelena 1

11.07.2012, 17:28

merisor multumesc

mamaieelena 1

11.07.2012, 17:28

iri multumesc

mamaieelena 1

11.07.2012, 17:28

laura multumesc

Bya Ralu 1

09.09.2012, 11:14

Panacris 1

22.09.2012, 20:42

Ce bunatate!

RuxyRux 1

22.09.2012, 20:56

Ce bine arata mamaie si precis foarte gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia