Piept de curcan cu sos verde

de laylalala in Curcan, 14 Mar 2011 | 4611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 piept de curcan, taiat in 4 felii
  • 50 gr unt
  • Pentru sos
  • 250 gr spanac, fiert
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • sare si piper
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu sos verde:

Prajeste pieptul de curcan in unt.

Pentru sos amesteca intr-un blender toate ingredientele, adaugand uleiul de masline cate 1 lingura pe rand.

Serveste pieptul de curcan impreuna cu sosul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan impanata cu usturoi