Pieptul de curcan
Carnea se spală, se şterge, se taie felii.
Se amestecă 2-3 linguri ulei de floarea soarelui, amidonul, sos curry + soya, chili, Ras el Hanout, piper, sare şi se condimentează carnea cu această marinată.
Se căleşte ceapa tăiată julienne în ulei încins; se adaugă usturoiul.
Se adugă carnea, după 2-3 minute se adaugă supa de curcan şi se lasă pe foc până se pătrunde carnea.
Orezul
Ceapa, morcovii se taie julienne.
Se căleşte usturoiul, se adaugă ceapa iar după 2-3 morcovii.
Se adaugă orezul şi se căleşte 1-2 minute.
Se acoperă totul cu supă de curcan.
Se condimentează cu sare, piper.
Se fierbe la foc potrivit timp de 10-12 minute după care se acoperă cu un capac şi se ţine de-o parte 10-15 minute.
Poftă bună!