Piept de curcan cu sos de rosii picant

de La Ancuta in Curcan, 17 Mai 2011 | 5254 vizualizari

COMENTARII (46)

La Ancuta 1

17.05.2011, 23:00

Adina

diaconta 1

17.05.2011, 23:01

La Ancuta 1

17.05.2011, 23:02

Multumesc Dia

Corinuta 1

18.05.2011, 13:42

oh-la-la! mais qu'est-ce que c'est ca? ce bine arata Ancutzooooo!

Rocsi 1

18.05.2011, 13:56

la mama mea..si te bate daca nu imi dai

La Ancuta 1

18.05.2011, 14:00

Corinoooo zisesi ceva?

La Ancuta 1

18.05.2011, 14:01

Ok Rocsi, ca de mama mea nu mai imi este frica

Corinuta 1

18.05.2011, 14:04

mais oui, bien sur! sa traduc?

ionela2682 1

18.05.2011, 18:12

La Ancuta 1

18.05.2011, 18:45

"sa traduc? "... ma ajuta nenea google

La Ancuta 1

18.05.2011, 18:45

Multumesc Ionela

Rocsi 1

18.05.2011, 21:50

pai de mama mea sa iti fie da?

divainbucatarie 1

19.05.2011, 09:13

Lau 1

19.05.2011, 10:29

mai ai si pentru mine super

La Ancuta 1

19.05.2011, 11:01

Lau mai gasesc ceva si pentru tine

kamy 1

19.05.2011, 22:37

aspectuos si ff bun

La Ancuta 1

19.05.2011, 22:51

Multumesc mult Kamy

mamaieelena 1

23.05.2011, 15:24

La Ancuta 1

23.05.2011, 15:45

Multumesc Elena

deliciousflavours 1

29.09.2011, 11:06

am gasit la tine multeeee retete care sunt pe placul meu!
abea astept sa le incerc!!!!
felicitari!

La Ancuta 1

29.09.2011, 15:02

Deliciousflavours multumesc. Ma bucur ca iti plac retetele mele. Spor la incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker