Piept de curca la cuptor

de iry-gabriela in Curcan, 16 Apr 2012 | 7608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de piept de curca(al meu era de 2kg),
  • usturoi,
  • ulei,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • un pahar de vin alb,
  • foi dafin
  • oregano.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curca la cuptor:

Se ia pieptul de curca se spala si se portioneaza. Apoi se se cresteaza din loc in loc. Se impaneaza in locurile crestate cu usturoi.  

Separat se pregateste un vas termorezistent in care se adauga ulei si peste care se adauga pieptul de curcan. Se condimenteaza cu piper, secretul gustului, oregano, foi dafin si la final se adauga viul alb, dupa care se mai adauga si un pahar de apa.   

Se da la cuptor si se lasa pana formeaza o crusta maronie.   

Se serveste cu salata de sfecla cu hrean.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu stafide inabusit in staniol, la cuptor