Piept de curcan cu legume la cuptor

de cristeena20 in Curcan, 16 Feb 2014 | 9553 vizualizari

 

O mancare usoara cu legume, si carne de curcan....foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de piept de curcan
  • 1 pachet mic de legume congelate
  • 2 cartofi mari
  • sare, piper, 3 catei de usturoi; putin suc de lamaie
  • ulei de masline
  • 1 cutie mica de smantana dulce (cu gust de ciuperci)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu legume la cuptor:

- Pieptul de curcan se condimenteaza cu sare, piper si cu usturoi pisat. Stropim putin cu suc de lamaie si lasam vreo 2 ore la frigider acoperite. Apoi le prajim cu putin ulei de masline . Feliile se tau fasii si se pun deoparte.

- Cartofii se tau cubulete (eu am cumparat congelati) si se prajesc.

- Intr-o tigaie saltam legumele cu putin ulei de masline si usturoi pisat  cca 7 minute, Cand sunt bine facute adaugam carnea taiata fasii si amestecam, adaugand la final cartofii prajiti. Se sareaza, pipereaza si se adauga chilli dupa gust.

- Turnam totul intr-un vas de ceramica (sau de sticla) si turnam smantana dulce cu gust de ciuperci (o cutie mica). Dam la cuptorul preincalzit sa se gratineze (cca 10 minute). 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume la cuptor