Picarella

de ony in Conserve, 1 Sep 2011 | 14744 vizualizari

 

eeeeeh,dupa mult timp am mai dat si eu o raita prin site; nu de alta dar am ramas fara aparat foto; si cum am pus mana pe cel al sorei mele, zic sa nu pierd ocazia de a va arata o reteta delicioasa de conserva pentru zilele friguroase....

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de ceapa
  • 1 kg ardei iute rosu(neaparat)
  • 1 l apa
  • 1/2 l otet
  • 125 gr zahar
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picarella:

Se taie ceapa fideluta,sau rondele; ardeiul se taie pe jumatate si se curata bine de seminte, dupa care se taie fasiute. Totul se face de mana, nu la masina de tocat sau blender. Odata terminata treaba cu feliatul, se pun toate intr-un vas pe foc. Se adauga celelalte ingrediente si se lasa sa dea cateva clocote pana se inmoaie ceapa. Se pune fierbinte in borcane si se capseaza.

Asta este tot, nu mai necesita nici un alt fel de tratament termic

Pofta buna si spor la treaba!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogoșari cu ciuperci în sos de roșii