Pesto Panacris

de Panacris in Sosuri, 28 Mai 2013 | 3711 vizualizari

 

Pesto în sus, pesto în jos, sincer, până la întâlneala de la Slănic nu am avut curajul să-l probez. :) Bineînțeles că l-am adaptat pe gustul meu;) Am exclus busuiocul:( care se pare că e ingredientul de bază ), ptr mine busuiocul e asimilat cu biserica, etc...) Dar sincer a ieșit un sos super bun;)

 

INGREDIENTE

  • frunze de pătrunjel ,
  • frunze de coriandru,
  • mărar proaspăt,
  • frunze de mentă,
  • frunze de creson,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto Panacris:

Verdețurile se spală, se toacă mărunt, de preferat într-un robot, se adaugă uleiul de măsline și sarea după gustul fiecăruia.

Se folosește ca atare lângă brânzeturi sau paste. Se pune într-un recipient de sticlă și se depozitează la frigider, cca. 2 luni.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Micutza Luana 1

29.05.2013, 09:45

ff bun

Lavinia 1

29.05.2013, 10:27

favo

Panacris 1

29.05.2013, 10:28

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos pesto clasic