Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Pesto în sus, pesto în jos, sincer, până la întâlneala de la Slănic nu am avut curajul să-l probez. :) Bineînțeles că l-am adaptat pe gustul meu;) Am exclus busuiocul:( care se pare că e ingredientul de bază ), ptr mine busuiocul e asimilat cu biserica, etc...) Dar sincer a ieșit un sos super bun;)
Verdețurile se spală, se toacă mărunt, de preferat într-un robot, se adaugă uleiul de măsline și sarea după gustul fiecăruia.
Se folosește ca atare lângă brânzeturi sau paste. Se pune într-un recipient de sticlă și se depozitează la frigider, cca. 2 luni.
Spor și poftă bună!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult