Pestisori

de Dya Daniela Andrei in Peste, 20 Iul 2011 | 7884 vizualizari

 

Si pentru ca imi este dor de Mare,,, si nu cred ca voi ajunge prea curand, va delectez cu o portie de pestisori cum imi place mie sa le spun :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pestisori (sprot, obleti, hering - la alegere)
  • 250 g faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • lamaie dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori:

Curatam si spalam bine pestisorii (eu le tai si cap'sorul), ii saram in functie de gust, ii trecem prin faina si ii punem la prajit in uleiul incins.

Se servesc cu suc de lamaie ori cum altfel va place.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Calcan atlantic cu legume la cuptor