Lapti de crap prajiti

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 15981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapti
  • .faina
  • .sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti de crap prajiti:

Laptii se spala si se tin in apa rece circa 1-2 ore, schimband de cateva ori apa.Apoi se pun intr-un vas cu apa in care am adaugat putina sare si se lasa sa dea in cateva clocote.Se scot, se lasa sa se raceasca , se condimenreaza dupa gust cu sare si piper ,se dau prin faina si apoi se prajesc.

Sunt deliciosi de buni.Incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti de crap prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:28

nu stiam ca se gasesc congelati ,madi............eu ii prajesc pe cei de la pestele pe care il prinde george....................

madi_marin 1

04.05.2010, 18:30

noi pescuim la pescaria din piata.... si acolo gasesc si congelati....

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 19:05

sa stii ca nu mi-a venit ideea sa intreb niciodata la pescarie daca au lapti...................dar acum ca mi-ai spus tu o sa intreb..........multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu lapti de crap si oua