Peste prajit cu cartofi fierti

de roxanamiti in Paste, 21 Ian 2011 | 7034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de peste fara spini( eu am folosit 2 feluri),
  • o cana de faina,
  • o cana de pesmet,
  • 3 oua,
  • 3 cartofi mari,
  • sare,
  • piper,
  • condiment pt. peste,
  • ulei pentru prajit,
  • 3 linguri maioneza,
  • 3 catei de usturoi,

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit cu cartofi fierti:

  •  * curatam cartofii,ii taiem in doua si ii punem la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute,
  •  * punem uleiul la incalzit,
  •  * batem ouale cu un pic de sare, piper si condimente pt. peste,
  •  * dam pestele prin faina, prin oul batut, prin pesmet si il punem in ulei la prajit,
  •  * pisam usturoiul bine cu un pic de sare,  un pic de ulei si il amesteca cu maioneza,
  •  * asezam in farfurie pestele prajit cu cartofii fierti si maioneza de usturoi( eu am uitat sa o incadrez in poza :p )
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu cartofi fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

darzos 1

22.01.2011, 12:08

ce inseamna "peste fara spini"?

gaby_duceag 1

22.01.2011, 12:10

cred ca-i spus metaforic)))
sigur e peste fara oase

MIUTA 1

22.01.2011, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
GNOCCHI cu macrou si masline