Peste pe pat de legume (in vasul roman)

de amalia01 in Pastrav, 17 Ian 2013 | 7371 vizualizari

 

PRIMA RETETA IN VASUL ROMAN,LA INCCEPUTURILE MELE DE SOTIE...SCUZE PENTRU ARANJAMENTUL IN FARFURIE!

 

INGREDIENTE

  • -3 lingurite ulei de masline
  • -4 fileuri de peste(pastrav sau pangasius)
  • -3 cartofi albi
  • -3 morcovi
  • -2 cepe
  • -8 catei de usturoi
  • -porumb dulce,congelat sau din conserva
  • -1 ardei gras
  • -1 iaurt degresat-200 ml
  • -1 cana de parmezan ras
  • -Oregano
  • -Sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pe pat de legume (in vasul roman):

-se unge vasul cu uleiul de masline

-cartofii se curata si se taie in cubulete,apoi se aseaza in vas

-se adauga ceapa taiata solzisori

-urmeaza morcovii taiati rondele

-Se presara boabele de porumb

-se aseaza pestele

-se presara usturoiul taiat rondele si ardeiul taiat feliute

-se adauga apa pana la nivelul pestelui si se adauga un praf de sare

-se acopera vasul si se da la cuptor ptr 45 de minute.

DRESINGUL

-se toarna iaurtul intr-o tigaie de Teflon,la foc mic si se adauga parmezanul,amestecand pana se omogenizeaza;in final se presara putin oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pe pat de legume (in vasul roman)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat in foietaj