Peste pane

de ony in Pangasius, 22 Oct 2010 | 4757 vizualizari

 

tare bunutz

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

se dezgheata pestele,se scurge f bine de apa,se sareaza,pipereaza,iar din oua si faina se face un aluat mai grosut decat cel de clatite;se trece pestele prin aluat f bine si se pune in ulei incins la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

22.10.2010, 22:33

Ai si mamaliguta la peste,ca eu vin la masa

ony 1

22.10.2010, 23:02

pai fac pana ajungi u la me,abia fierbe cum trebuie

Corinuta 1

24.10.2010, 20:02

bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu vinete la gril