Peste in vin cu sos de usturoi

de AnyCostescu in Peste, 21 Sep 2012 | 4420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste( a meu a avut 1300 g)
  • 2 lg ulei
  • 200 ml vin
  • condimente
  • pt sos de usturoi : 5 catei usturoi, 1 lingura ulei, un varf de cutit sare, 2 lg smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in vin cu sos de usturoi:

Pestele se spala si se curata de solzi si intestine. Se portioneaza, se da prin condimente si se lasa 10 minute. Se pune la prajit pana se rumeneste pe ambele parti, apoi se adauga putin vin pana se evapora si tot adaugam vinul putin cate putin pana se termina si pestele e facut bineinteles. Cand e gata se scoate pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie si se lasa acoperit 5 minute.

Usturoiul se curata si se da prin aparatul de maruntit. Se pune lngura de ulei si se amesteca, se pune sare si smantana si se serveste cu peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in vin cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi