Peste in Hot-Pan

de alinutzika in Peste, 2 Oct 2011 | 9031 vizualizari

 

Am primit niste peste de la soacra mea, dar nu stiu cum se numeste. L-am primit gata curatat si taiat.
M-am gandit sa il prepar in tigaia mea draga si n-am facut rau. A iesit foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • peste
  • L-am condimentat cu tot ce am gasit in dulap:
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • cimbru,
  • ienibahar,
  • maghiran,
  • oregano,
  • tarhon,
  • busuioc, etc.
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in Hot-Pan:

Am pus pestele condimentat intr-un castron si l-am stropit bine cu zeama de lamaie si ulei de masline.

L-am bagat la frigider 2 ore, ca sa se imbine bine gusturile, apoi l-am pus in tigaie si l-am prajit asa simplu, la temperatura medie.

A rezultat un peste fraged si foarte aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in Hot-Pan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alinutzika 1

04.10.2011, 16:26

multumesc!

mamaieelena 1

04.10.2011, 19:25

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:17

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crapcean la gratar special pentru Bunica