Peste cu Sos Remoulade

de adnas54 in Peste, 6 Apr 2010 | 8686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. fileuri de pangasius
  • 2-3 lg. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • lamaie
  • sare, piper
  • Sos Remoulade
  • 1 galbenus + 1 ou
  • mustar Dijon
  • ulei de masline
  • 2 buc. castraveti in otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu Sos Remoulade:

Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.

Sosul Remoulade:
Se fierbe 1 ou tare. Din galbenusul fiert si cel crud se face o maioneza. Castraveti si albusul fiert, se taie in cubulete. Acestea impreuna cu caperele, pasta de anchois se incorporezai in maioneza. Se adauga putina zeama de lamaie.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (4)

nadina73 1

06.04.2010, 17:09

ce bun e super

Sylvia 1

07.04.2010, 16:40

Excelenta prezentare !!Imi place

adnas54 1

07.04.2010, 22:26

@Silvia multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu piure de pastârnac